Te asteptam in cadrul Clinicii de Infrumusetare Sofa Maison de Beaute, cu Ofertele Speciale ale Lunii Februarie!

Epilare Definitiva Constanta, Tratament SPL Constanta, reduceri Constanta, clinica infrumusetare constanta

SCAPA DE PARUL NEDORIT!

Clinica Sofa Maison de Beaute detine cea mai performanta tehnlogie de Epilare Definitiva in Constanta. Echipamentul de Epilare Definitiva este cel mai puternic, mai rapid si mai lipsit de durere aparat de epilare definitiva din Constanta.

Detalii: Epilare Definitiva

COCKTAILUL FRUMUSETII!

Mezoterapia faciala este un tratament medical neinvaziv ce implica injectari multiple in mezoderm cu substante farmaceutice, vitamine si alte ingrediente, fiind cunoscut si sub numele de “cocktailul frumusetii”. Ajuta in mod natural la refacerea tonusului pielii, la estomparea ridurilor si in anumite cazuri la corectarea unor semne si cicatrici.

Detalii: Mezoterapia Faciala

Filorga, Sofa Clinic Maison de Beaute, criolipoliza constanta, clinica infrumusetare constanta, epilare definitiva constanta, clinica slabire constanta, acid hialuronic constanta, tratamente cosmetice constanta
Velasmooth, Sofa Clinic Maison de Beaute, criolipoliza constanta, clinica infrumusetare constanta, epilare definitiva constanta, clinica slabire constanta, acid hialuronic constanta, tratamente cosmetice constanta

ELIMINA CELULITA!

VelaSmooth este soluţia perfectă pentru tratarea celulitei, conturarea şi retonifierea zonelor « cu probleme » precum şoldurile, abdomenul, linia braţelor sau a gâtului, deoarece permite profesionistului estetician să acţioneze precis şi selectiv pe zonele dorite.

Detalii: Tratament Velasmooth

REZERVĂ TRATAMENTUL DORIT!

Profită de Oferte Speciale pe care le-am pregătit pentru această lună! Completează formularul alăturat cu datele tale de contact și procedura vizată. Te vom suna în cel mai scurt timp pentru a confirma valabilitatea programării!

Sau ne poți apela la numerele de telefon: 0724 03 44 33  /  0722 23 76 32