Clinica Infrumusetare Constanta - Criolipoliza, Fotoregenerare, Velasmooth, Hydrafacial, Cooltech, Slabeste usor, Intraceuticals

 

Intraceuticals + Booster este o tehnologie anti-imbatranire utilizata de celebritati, dermatologi, chirurgi plasticieni si saloanele de top din toata lumea.

Intraceuticals Boosters include 4 noi tratamente Intraceuticals in clinica si 4 noi produse Intraceuticals pentru acasa

Boosterele Intraceuticals se dovedesc a fi adevarati adjuvanti, de ultima generatie, in terapii bazate pe cele mai recente cercetari in domeniul cosmetic, aflate acum la indemana fiecarei femei preocupate de mentinerea aspectului tanar si radios al tenului. Mai mult decat atat, cele patru tipuri de boostere sunt disponibile nu doar sub forma de fiole tratament pentru utilizare in cadrul procedurilor din centrul de estetica, cat si sub forma de ser concentrat indicat a fi inclus in ritualul cosmetic zilnic.

ANTIOXIDANT – cel mai puternic antioxidant din lume, pruna kakadu (regasita in padurile australiene), a fost inclus de Intraceuticals intr-un booster magic, care pregateste pielea inainte de tratament, astfel incat aceasta devine mai permisiva in absorbtia substantelor active. Antioxidantul se aplica intotdeauna primul, indiferent de programul ales si este ideal pentru pielea sensibila, care se confrunta cu rozacee sau cuperoza (fortifica capilarele). De asemenea, boosterul revitalizeaza si echilibreaza pielea terna sau obosita, are rol detoxifiant, estompeaza cearcanele si umflaturile din jurul ochilor, previne imbatranirea si uniformizeaza nuanta tenului.

 

VITAMINA A – vitamina A, in forma sa binecunoscuta, este un retinoid care sensibilizeaza, inroseste si descuameaza pielea. Intraceuticals utilizeaza insa o alta forma a acestei vitamine – vitamina A incapsulata – care devine activa atunci cand ajunge in derm. In acest fel, regenerarea celulara are loc chiar din interiorul pielii, iar pericolul aparitiei rosetii sau a fotosensiblitatii este eliminat din start. Boosterul VITAMINA A reduce aspectul porilor dilatati (functioneaza excelent cu programele Clarity sau Rejuvenate), contribuie la stimularea colagenului, imbunatateste vizibil gradul de elasticitate si textura pielii, diminueaza ridurile si grabeste ciclul de regenerare celulara.

 

VITAMINA C 3 – Intraceuticals prezinta cel mai eficient activator vitamina C regasit in gamele cosmetice la ora actuala. Este vorba despre trei forme diferite ale vitaminei C, care protejeaza pielea de efectele nocive ale soarelui si lupta impotriva oxidarii, inhiba productia pigmentarilor si stimuleaza sinteza de colagen. VITAMINA C 3 este ideal in tratamentul Opulence, care vizeaza problemele pigmentare ale tenului sau impreuna cu Rejuvenate, pentru combaterea imbatranirii premature, fermitate si imbunatatire a texturii pielii.

 

COLAGEN – data fiind masa acesteia, molecula de colagen nu poate penetra pielea pentru a ajunge in straturile dermului. Intraceuticals aduce insa o abordare diferita, creand o formula care contine doua peptide alaturate extractului de mesteacan african. Prima peptida are rolul de a proteja colagenul pentru a nu fi distrus de organism, iar cea de a doua favorizeaza sinteza acesteia. Extractul de mesteacan african potenteaza efectul vitaminei C, care este co-factor in sinteza de colagen. Cocktail-ul concentrat, contribuie la refacerea volumului pielii, uniformizeaza nuanta acesteia, asigura un efect de lifting si de reducere a ridurilor si creste gradul de elasticitate.