CRIOLIPOLIZA ASISTATA

Sofa Maison de Beaute este prima clinica ce a introdus Criolipoliza in Constanta.

CoolTech® este un tratament non-invaziv si fara durere, ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces.

CoolTech® reduce eficient tesutul adipos localizat folosind un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, restul tesutului si fibrele de colagen fiind protejate.

Clinica Infrumusetare Constanta - Criolipoliza, Fotoregenerare, Velasmooth, Hydrafacial, Cooltech, Slabeste usor, Intraceuticals 27

CoolTech transforma orice corp intr-un trup de vedeta.

Rezultatele sunt uimitoare: slabire localizata cu pana la 5 cm, dupa doar trei saptamani de la efectuarea procedurii…

Cum actioneaza Criolipoliza?

Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic.

CoolTech® raceste pana la – 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piata, care ajung doar la – 3 grade în 10 minute!

Fiecare dintre noi are un numar finit de celule adipoase. Un adipocit contine apa, glicerol si acizi grasi (pana la 5 tipuri).  CoolTech® este singurul capabil sa distruga patru din cei cinci acizi grasi, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatura de – 43 de grade Celsius.

Rezultate

In medie, stratul de grasime este redus circumferential cu cca 5.3 cm ± 1.3 cm.

Aceste rezultate sunt vizibile dupa 3 saptamani de la prima sedinta.

Aplicatori

Doua aplicatoare trateaza zonele intr-o singura sedinta. Fiecare este independent si are propriul sistem de control si vacuum.

Etape

1. Efectul de vacuum al CoolTech® retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen.

2. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.

3. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata.

4. Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.

Criogenarea si vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminand cca. 30 % din grasime intr-o singura sedinta.

Zone de tratament

Abdomen

Fese

Genunchi

Solduri

Coapse

Picioare

Tratament eficient si sigur

Odata distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le în aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare. Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru c organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte.

Clinica Infrumusetare Constanta - Criolipoliza, Fotoregenerare, Velasmooth, Hydrafacial, Cooltech, Slabeste usor, Intraceuticals 24

Incearca si tu #Crio Cooltech!

*Oferta este valabila la achizitia primei proceduri de criolipoza

**Oferta nu se aplica alaturi de alte oferte valabile in diverse perioade

***Oferta nu se aplica in cazul abonamentelor

Clinica Infrumusetare Constanta - Criolipoliza, Fotoregenerare, Velasmooth, Hydrafacial, Cooltech, Slabeste usor, Intraceuticals 17

Voucher Cadou


Numele (obligatoriu)

Mobil (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj