Cel mai performant laser medical dioda a ajuns la Sofa Clinic, iar voi va puteti bucura de epilarea definitiva la un alt nivel! Epil Me by Neauvia foloseste tehnologie de ultima generatie, fiind singurul aparat cu laser dioda ce anihileaza orice tip de fir de par (exceptie facand firul de par alb) intr-un timp mult mai scurt! Potrivit oricarei varste, noua tehnologie Epil Me elimina parul nedorit fara a provoca durere.

  • Le permite terapeutilor sa trateze toate fototipurile de piele rapid și confortabil, obtinand rezultate permanente in reducerea parului in doar cateva tratamente.
  • Rezultate permanente in reducerea parului
  • Temperade la 1ºC
  • 3 moduri de functionare: Paint, Stamped și Burst

* Laser cu diodă cu lățimea impulsului și fluența reglabile independent pe interval definit.

* Epil Me incorporeaza un laser diode cu o lungime de unda de 808 nm, care este puternic absorbita de melanina. Pe masura ce parul se incalzeste, acesta distruge foliculul, bulbul si straturile germinative primare si secundare ale acestuia. In acest fel cresterea parului este impiedicata, reducand si posibilitatea de regenerare.

SISTEM INOVATOR DE RACIRE PRIN CONTACT

Sistemul de racire prin contact EpilME creeaza o diferenta termica intre epiderma, ce trebuie protejata, si bulbul firului de par de pe derma, unde temperatura trebuie sa fie crescuta, sporind astfel siguranta si confortul tratamentului.

Asigura o racire constanta de la 1ºC pe întreaga durata a tratamentului, pentru un confort optim al pacientului.

laser dioda

laser dioda

Care sunt cele mai mari beneficii si cum functioneaza Epil Me?

Este special conceput pentru a reduce densitatea parului pe zone extinse si pentru pacientii sensibili la durere. Este alegerea perfecta daca se doreste o usoara reducere a cresterii parului. Mai mult, sistemul de racire prin contact EpilME creeaza o diferenta termica intre epiderma, ce trebuie protejata, si bulbul firului de par de pe derma, sporind in acest fel siguranta si confortul tratamentului.

  • Functioneaza prin incalzirea treptata a dermului cu ajutorul unei frecvente ridicate a impulsurilor de repetitie si a unei energii moderate pentru a atinge o eficienta terapeutica ridicata, cu suprapunere.
  • Dispozitivul efectueaza un singur flash in zona de tratament, utilizand o frecventa de impulsuri cu repetitie redusa si o energie ridicata pentru a atinge o eficacitate terapeutica ridicata, fara suprapunere.

* Epil Me ne permite sa reglam cu precizie fluenta, latimea pulsului si rata de repetitive pentru un tratament personalizat in functie de nevoile pacientilor.