Un control si o siguranta imbunatatite au facut ca lumina sa fie un vector indispensabil pentru anumite tratamente, de exemplu laserul, lumina pulsata, ultravioletele, cromoterapia etc.

In aceasta lume a esteticii, parul nedorit, petele, vasele superficiale de sange sau semnele de imbatranire pot fi atenuate sau eliminate prin expunerea repetata la impulsuri de lumina filtrata

.

Clinica Infrumusetare Constanta - Criolipoliza, Fotoregenerare, Velasmooth, Hydrafacial, Cooltech, Slabeste usor, Intraceuticals 19

Tratamentul SPL de fotoregenerare poate trata:

 

Hiperpigmentare superficiala

Telangiecstazie (dilatatia permanenta a unui vas mic)

Efelide (pistrui)

Pori dilatati

Rosaceea

Lentigo (pete de batranete)

Pierderi de elasticitate

Acnee

Cuperoza

Melasma

Pierderi de tonus

Riduri si linii fine

 Fotolifting

 

Dupa varsta de 25 de ani, activitatea celulara scade treptat, iar tonusul si elasticitatea isi pierd din capacitate. Inca dupa prima sedinta pielea isi va recapata energia, tonusul si prospetimea; tratamentul reprezinta un imbold pentru metabolismul celular, liniile fine si ridurile fiind reduse considerabil.

 

Depigmentarea

 

Pete de pigment, pistrui, pete solare, hiperpigmentare.

Tipul spectrumului folosit pentru aceasta lumina are ca tinta acumularile de melanina din toate aceste pigmentari. Rezultatele sunt exceptionale, aceste “bile” de culoare inchisa spargandu-se si iesind spre suprafata in decurs de cateva zile, in cele din urma descuamandu-se, iar rezultatul final fiind indepartarea petelor pigmentare.

 

Rosaceea

 

Inca de la primul tratament, efectul luminii intens pulsate este vizibil, capilarele retragandu-se de la suprafata pielii, rezultatul fiiind disparitia rosaceei. In acelasi timp tenul se va simti plin de energie si tonus.

 

Acneea

 

Principala bariera in tratarea acneei sunt bacteriile (Propionibacterium acnes). Lumina SPL are rol astringent, de curatare si de eliminare a microbilor aflati in pori, inflamatia este oprita; astfel, chiar dupa prima sedinta, tenul devenind mai neted, mai curat si mai luminos.

 

Telangiectazia

 

Dilatatia permanenta a unor vase mici, superficiale.

Energia luminii actioneaza catre vasele capilarelor deformate, facandu-le sa revina la forma initiala si resorbandu-se.

 

Capilarele nu vor mai fi vizibile la suprafata, iar tenul va arata uniform si in acelasi timp improspatat.