Hydrafacial Constanta

În fiecare zi suntem expuși la factori externi precum: stres, poluare, toxine și, cel mai important, razele solare. Aceștia sunt cunoscuți ca radicali liberi și reprezintă factorul principal de deteriorare și îmbătrânire a pielii.
Radicalii liberi distrug celulele pielii, împiedicându-le să funcționeze adecvat. Cel mai natural mod de a lupta împotriva radicalilor liberi îl reprezintă antioxidanții care neutralizează, restabilesc și protejează pielea de agresiuni.

HydraFacial nu doar elimină impuritățile de pe suprafața pielii, ci oferă tenului antioxidanți prin sistemul Vortex-Fusion®, cea mai avansată tehnică de hrănire a pielii cu substanțe nutritive.

23051

Procedura HydraFacial™ ofera o atentie speciala pielii printr-un sistem de etape menite sa ofere rezultate garantate: curatare, exfoliere, extractii, hidratare si Vortex-Fusion® cu antioxidanti, peptide si acid hialuronic. Tratamentul HydraFacial™ este non-invaziv, non-chirurgical si ofera instant rezultate fara disconfort.

Aparatul HydraFacial este cea mai recenta si avansata tehnologie non-laser de refacere a tesutului cutanat.

HydraFacial este singurul echipament de hidrodermoabraziune care combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele mai curata, mai frumoasa fara disconfort si timp de recuperare.

HydraFacial ofera un tratament calmant, non-invaziv si non-iritant.

Pasi tratament HydraFacial

Pasul 1. Curatare si Exfoliere  Hydrafacial

Celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lasa o piele noua si sanatoasa.

Pasul 2 Hydrafacial Peeling cu acizi

Acest peeling gentil curata porii de impuritati si praf fara a irita sau leza tenul.

Pasul3 Extractii puncte negreHydrafacial

Fara durere, extractiile punctelor negre se fac automat cu ajutorul unui vortex care curata si elimina impuritatile din piele.

Pasul 4 HidrataresuperficialaHydrafacial

Antioxidantii si Acidul Hialuronic sunt introdusi in piele prin Vortex-Fusion® pentru hranirea si protejarea tenului.

Serumurile HydraFacial tintesc diverse probleme ale tenului ca: arsuri solare, puncte negre si acnee, pori mariti, pete pigmentare, iregularitati texturale, imbatranire prematura, linii fine si riduri.

Avantaje tratament HydraFacial

HydraFacial restabileste sanatatea pielii repede

HydraFacial  este ideal pentru toate tipurile de ten

Cu HydraFacial nu ai nevoie de timp de recuperare

HydraFacial tinteste diverse probleme ale pielii

HydraFacial asigura o alternativa fara durere la tratamentele faciala invazive

Terapia LED Light de la HydraFacial asigura beneficii suplimentare dupa tratament.

Led-ul rosu este folosit pentru a imbunatati fermitatea si elasticitatea pielii. Ajuta de asemenea la reducerea liniilor fine si ridurilor, hiperpigmentarea si alte semne de imbatranire. Led-ul albastru este extrem de benefic pentru persoanele care au tenul gras sau acneic.

Hydrafacial – Schimbarea de la estetica la sanatate

Skin Health For Life™  este filosofia companiei, aplicabila nu doar pentru frumusetea tenului, ci si pentru restabilirea tineretii si sanatatii pielii. O epiderma sanatoasa este un stil de viata ce necesita luni de zile de ingrijire si cele mai bune tratamente pentru tenul tau.

Radicalii Liberi si Rolul Antioxidantilor

In fiecare zi suntem expusi la factorii externi precum: stres, poluare, toxine si, cel mai important, razele solare. Acestia sunt cunoscuti ca radicali liberi si reprezinta factorul principal de deteriorare si imbatranire a pielii.

Radicalii liberi distrug celulele pielii, impiedicandu-le sa functioneze adecvat.

Cel mai natural mod de lupta impotriva radicalilor liberi sunt antioxidantii care neutralizeaza, restabilesc si protejeaza pielea de agresiuni. Antioxidantii pot fi gasiti in Vitamina A si E sau in extractul de plante ca: rozmarinul, ceaiul, semintele de castan salbatic.

Antioxidantii sunt vitali pentru o piele sanatoasa.

De aceea aparatul HydraFacial este atat de important – nu doar elimina suprafata pielii (celulele moarte si impuritatile), ci ofera tenului antioxidanti prin sistemul Vortex-Fusion®, cea mai avansata tehnica de hranire a pielii cu nutrienti.

HYDRAFACIAL-48132222