Măsuri de siguranță

În cadrul clinicii SOFA MAISON DE BEAUTE tu ești prioritatea noastră!

Mereu am pus accent pe igienizarea constantă a întregului spațiu, pe realizarea unei dezinfectări totale a clinicii și asigurarea unui cadru cât mai sigur pentru protecția pacienților noștri. Nu ne abatem de la calitate iar în contextul Covid19 am suplimentat măsurile de siguranță standard!

Accesul în clinică

Accesul în clinică va fi realizat doar pe bază de programare! Toate programările vor fi realizate decalat,  pentru a se evita intersecția pacienților în cadrul clinicii Sofa. Vă rugăm să veniți în clinică neînsoțiți pentru că zona de așteptare va deveni inactivă. De asemenea, dacă până la prezentarea în clinică manifestați simptome asociate Covid19 sau unei simple răceli, vă rugăm să ne informați și vom anula programarea, cu îndrumarea să vă sfătuiți cu medicul dvs de familie. Orice întârziere la programare va fi reprogramată, pentru a evita orice suprapunere cu următoarea programare.

Echipament de protecție și spațiu atent dezinfectat

Echipa Sofa Maison de Beaute a acordat mereu o atenție mare dezinfectării zonei de lucru, însă acum am implementat măsuri suplimentare. Vom purta mască, combinezon și mănuși pe perioada întregii zile de lucru, vom realiza dezinfectarea întregii clinici zilnic, și a cabinetului și a zonei de lucru după fiecare programare. La intrarea în clinică va exista un covoraș pentru dezinfectare, și gel dezinfectant pentru mâini.

Protocoale interne

Avem stabilite protocoale clare de echipare și metode de lucru pentru echipa Sofa, ce sunt implementate din momentul intrării în clinică și până la plecare. Fiecare terapeut are un echipament complet de siguranță. Personalul medical se echipează și dezechipează corect, conform unui instructaj și unui protocol strict de anticontaminare.