VelaSmooth utilizează tehnologia elos ce a revoluţionat piaţa estetică, fiind prima şi singura solutie inovatoare ce combină 4 tehnologii: energia optică infraroşie, radiofrecvenţa bipolară, vacuumul pulsat şi mobilizarea mecanică profundă pentru remodelare corporala, scaderea in circumferinta si tratamentul celulitei.

Radiofrecvenţa încălzeşte dermul, provocând o reacţie ce stimulează restructurarea şi remodelarea pielii. Infraroşul stimulează metabolismul, activitatea celulară şi creşterea metabolismului energiei stocate în celulele adipoase. Cele două energii sunt dublate de vacuumul pulsat ce îmbunătăţeşte fluxul sanguin şi limfatic, favorizând eliminarea reziduurilor, iar rolele mecanice spiralate permit realizarea unui tratament blând şi agreabil.

VelaSmooth este soluţia perfectă pentru tratarea celulitei, conturarea şi retonifierea zonelor « cu probleme » precum şoldurile, abdomenul, linia braţelor sau a gâtului, deoarece permite profesionistului estetician să acţioneze precis şi selectiv pe zonele dorite.

Tratamentul VelaSmooth

Celulita este o problema ce ataca cu prepoderenta femeile. Formata din celule adipoase, aceasta se depune  in special la nivelul soldurilor, coapselor, abdomenului, genunchilor etc Tesutul conjuctiv incapsuleaza aceste celule adipoase si formeaza capitoane. In timp, multiplicarea si cresterea in dimensiune a celulelor adipoase , la fel ca un edem local, impinge suprafata pielii in sus. Acest lucru face sa apara “la cu aspect de portocala” care este asociata cu celulita. Suprafata “in relief” a pielii.

De ce este atat de apreciat aparatul VelaSmooth?Sexy Figure

Vela Smooth – o tehnologie folosita de starurile de la Hollywood impotriva celulitei si nu numai. Aparatul are rezultate dovedite clinic si stiintific. Avand functii multiple acesta este extrem de apreciat de vedetele de la Hollywood, vedete precum: Kim Kardashian, Sharon Stone si Demi Moore.

Avantajele VelaSmooth pentru remodelare Corporala

De ce este atat de apreciat aparatul VelaSmooth?

Vela Smooth – o tehnologie folosita de starurile de la Hollywood impotriva celulitei si nu numai. Aparatul are rezultate dovedite clinic si stiintific. Avand functii multiple acesta este extrem de apreciat de vedetele de la Hollywood, vedete precum: Kim Kardashian, Sharon Stone si Demi Moore.

VelaSmooth are rezultate exceptionale pentru remodelare corporala si tratament celulita;

VelaSmooth imbunatateste  textura pielii prin remodelare  corporala

VelaSmooth este non-invaziv

VelaSmooth este sigur si eficient

VelaSmooth este aprobat  de comunitatea medicala internationala

Peste 10 000 de femei sunt tratate zilnic cu VelaSmooth

VelaSmooth combina un aplicator mare VSmooth si un aplicator mic VContour pe aceeasi platforma cu un conector dual care permite cel mai ridicat grad de eficacitate si confort.

Atunci cand se utilizeaza aplicatorul VContour impreuna cu aplicatorul VSmooth se poate realiza o penetrare mai profunda a energiei si o hipertermie optima.

VelaSmooth este o solutie testata pe zone de tratament multiple: coapsa posterioara, fesele, coapsa exterioara si soldul, coapsa anterioara, coapsa interioara, bratul, gatul, grasimea de pe solduri, aripioare, abdomen.

Stiinta inovatoare VelaSmooth

Velasmooth   combina radio frecventa bipolara (RF) cu infrarosul,  rolele mecanice si vacumul

Combinatia  sinergica de energii RF cu cele infrarosii, creste difuzarea oxigenului intracelular prin incalzirea pielii.

Vacuumul  si rolele special concepute pentru VelaSmooth, manipuleaza si netezesc pielea pentru a facilita livrarea sigura a energiei catre tesuturi intr-un mod cat mai eficient.

Rezultatul final cu VelaSmooth reprezinta cresterea metabolismului energiei depozitate (are loc procesul de lipoliza), cresterea drenajului  limfatic si reducerea marimii stratului de grasime.

Beneficii VelaSmooth:  O reducere a circumferintei zonei tratate si un aspect mult mai neted a suprafetei pielii.

criolipoliza slabire localizata

Intrebarile voastre

Ce este VelaSmooth?
VelaSmooth este primul si singurul aparat medical de tratare eficienta a celulitei, avand la baza revolutionara tehnologie brevetata, elos (o combinatie perfecta intre radiofrecventa bipolara si lumina cu raza infrarosu). Cu ajutorul acestui aparat, iti poti remodela corpul, imbunatati circulatia sangelui si tonifia pielea. Eficienta aparatului este dovedita clinic, iar pentru beneficiarul tratamentului nu exista riscuri.

Este tehnologie VelaSmooth sigura?
Elos, tehnologia care sta la baza functionarii aparatului VelaSmooth reprezinta un proces non-chirurgical si non-invaziv. Garanteaza maxim de rezultat si siguranta fara a va afecta sanatatea si altera confortul. La fel ca si in cazul masajului mai puternic, persoanele cu sensibilitate crescuta la nivelul pielii ar putea capata mici vanatai sau roseata, din cauza actiunii rolelor mecanice.

Ce se intampla in timpul unei sedinte cu VelaSmooth?
Pe suprafata ce urmeaza a fi tratata, se aplica un gel special pentru o buna alunecare a rolelor mecanice si protectie a pielii. Simultan, radiofrecventa incalzeste dermul, facilitand restructurarea si remodelarea, infrarosul stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si cresterea metabolismului energiei din celulele adipoase, vacuumul pulsat imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizand eliminarea reziduurilor, iar rolele mecanice permit realizarea unui masaj profund al pielii.

Ce simti in timpul si dupa tratamentul cu VelaSmooth?
Bineinteles ca fiecare persoana va percepe diferit atat impactul, cat si efectele tratamentului. Cei mai multi descriu o senzatie de relaxare, incalzire a zonei lucrate, efectul discret de vacuumu, iar post tratatment, o stare de revigorare, tonifiere si catifelare a pielii.

Cat dureaza efectele tratamentului cu VelaSmooth?
Ca oricare alt rezultat si cel obtinut in urma tratamentului cu VelaSmooth necesita intretinere ulterioara pentru a dura cat mai mult. O dieta echilibrata, hidratare abundenta, un pic de miscare, cateva sedinte de masaj sau impachetari ar putea constitui adjuvanti in stabilizarea si prelungirea efectului procedurii anticelulitice.

Se recomanda Velasmooth in timpul sarcinii?
Specialistii spun ca este mai bine sa asteptati nasterea bebelusului si apoi sa incepeti acest tratament. Desi este o procedura sigura, nu pot fi garantate rezultatele interventiei, atunci cand in corp au loc tot felul de schimbari hormonale. Diminuarea cantitatii de colagen secretate de catre organism in timpul sarcinii duce la aparitia unei cantitati mai mari de celulita, dupa nastere.