Conceput si dezvoltat in 10 ani de cercetare de catre cei mai cunoscuti esteticienti din lume, Venus Viva este astazi cel mai inovator si complet tratament facial de remodelare si reconstructie a pielii, avizat de FDA cea mai importanta institutie de atestare medicala din America.

Aparatul imbina Radiofrecventa NanoFractionala si tehnologia SmartScan, devenind astfel singura metoda de remodelare faciala si reconstructie a tesutului care permite terapeutului sa controleze ablatia in timpul tratamentului, pentru o eficienta sporita.

Venus Viva actioneaza prin 3 metode de terapie, Viva Lifting, Radiofrecventa fractionata, Radiofrecventa fractionata pentru vergeturi.

Cel mai nou si inovator tratament din grila de estetica faciala si corporala iti va oferi nu doar pielea sanatoasa si neteda la care visai de multi ani, ci si mai multa incredere in tine! Toate variantele de terapie Venus Viva au rezultate imediate si de lunga durata, care in trecut nu erau posibile.

Beneficii Venus Viva

– reduce vizibil semnele imbatranirii pt un aspect intinerit al pielii de pe fata, gat si decolteu
– stimuleaza refacerea colagenului propriu pentru mentinerea tineretii pielii
– confera fermitate si elasticitate pentru pielea flasca
– recontureaza linia barbiei
– rapid, eficient, total noninvaziv si fara timp de recuperare
– elimina imperfectiunile pielii si reface textura pielii
– reduce cicatricile produse de acnee
– diminueaza si cele mai adanci riduri de expresie
– micsoreaza porii
– mentine frumusetea naturala, fara sa schimbe expresivitatea fetei
– minim invaziv, necesita 2-3 zile de recuperare in functie de fiecare timp de piele

Cum actioneaza Venus Viva asupra pielii tale?

Cum arata aparatul Venus Viva si cum iti face pielea mai frumoasa?

 

Viva Lifting reprezinta cea mai noua si puternica forma de radiofrecventa multipolara de pe  piata, dezvoltata si lansata dupa 10 ani de cercetare.

Capacitatea sa deosebita de reducere a ridurilor si tonifiere a pielii il plaseaza in topul celor mai bune tratamente de profil, iar tehnologia de ultima generatie simplifica si eficientizeaza procesul de infrumusetare al pielii tale.

 

Radiofrecventa fractionata (si pentru vergeturi) este o terapie care trateaza pielea in profunzime, ameliorand si cele mai profundeiregularitati ale pielii.

Compatibila cu toate tipurile de piele, radiofrecvanta fractionata dezvoltata de tratamentul Venus Viva permite  reconstruirea pielii prin interventia unor pini care netezesc efectiv tesutul afectat de probleme precum vergeturi, riduri, cicatrici, pori dilatati.