Ofertele Lunii Ianuarie

Tratament Hydrafacial, Tratament Fotoregenerare, reduceri Constanta, clinica infrumusetare constanta

LOVE YOUR SKIN!

Fotoregenerarea SPL Or-Light este cel mai puternic tratament de rejuvenare facială total neinvazivă, fără durere și fără perioadă de recuperare. Tratamentul este special conceput pentru principalele probleme ale fotoîmbătrânirii tenului – pete pigmentare, pete de bătrânețe, riduri și linii fine, cuperoză, rozacee, pori dilatați, acnee.

Detalii:Tratament Fotoregenerare

SCAPA DE PARUL NEDORIT!

Clinica Sofa Maison de Beaute detine cea mai performanta tehnlogie de Epilare Definitiva in Constanta. Echipamentul de Epilare Definitiva este cel mai puternic, mai rapid si mai lipsit de durere aparat de epilare definitiva din Constanta.

Detalii: Epilare Definitiva

Epilare Definitiva Constanta, Tratament SPL Constanta, reduceri Constanta, clinica infrumusetare constanta
Tratament Criolipoliza Constanta, reduceri Constanta, clinica infrumusetare constanta

ALEGE UNDE VREI SA SLABESTI!

Sofa Maison de Beaute este unicul centru unde puteti benefia de Criolipoliza in Constanta.

CoolTech® este un tratament non-invaziv si fara durere ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces.

CoolTech® reduce eficient tesutul adipos localizat folosind un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, restul tesutului si fibrele de colagen fiind protejate.

Detalii: Tratament Criolipoliza

REZERVĂ TRATAMENTUL DORIT!

Profită de Oferte Speciale pe care le-am pregătit pentru această lună! Completează formularul alăturat cu datele tale de contact și procedura vizată. Te vom suna în cel mai scurt timp pentru a confirma valabilitatea programării!

Sau ne poți apela la numerele de telefon: 0724 03 44 33  /  0722 23 76 32