CrioLift – Lifting Facial

Tratament ușor, eficient, neinvaziv si rapid.

 

Unul dintre cele mai mari beneficii ale crioterapiei este capacitatea sa de a strange si de a oferi stralucire pielii, impiedicand pierderea colagenului. Cu un singur tratament facial, se pot observa beneficii pe fata, scalp si gat!

Acest tratament de intinerire a pielii determina regenerarea dermei, imbunatateste textura pielii si stimulează intensiv colagenul, cu un efect de durata.

Tratamentul Crio facial implica 10 minute de aer racit cu azot deasupra fetei, scalpului si gatului de catre un tehnician cu experienta, pentru a creste fluxul de sange prin vasocontractie si vasodilatare (inchiderea si deschiderea vaselor de sange), in cele din urma tenul eliminand toxinele nocive. Aerul extrem de rece din gazul de azot va determina porii sa se micsoreze, facandu-i sa para mai mici si mai putin observabili. Tratamentul va ajuta sa va curatati pielea de toxine daunatoare, iar in acelasi timp nu permite patrunderea murdariei si a bacteriilor.

CrioLift activeaza productia de colagen in stratul profund al pielii, crescand capacitatea pielii de a intineri, de a-si recapata elasticitatea, oferind un aspect mai neted si o stralucire aparte tenului. Prin trecerea aerului racit pe scalp, este activata productia de colagen stimuland astfel o crestere mai buna a parului.

Acest tratament facial este neinvaziv, foarte linistitor si relaxant!

Beneficii:

✓In 10 minute, iti confera o piele energizata si luminoasa;
✓Ajuta la tratarea inflamatiei cearcanelor;
✓Contribuie la reducerea varstei biologice a tenului;
✓Micsoreaza porii;
✓Stimuleaza productia de elastina si colagen;
✓Singurul tratament care se poate aplica si peste machiaj;
✓Actioneaza asupra zonei ochilor, conferind tonus pleoapei superioare;
✓Ajuta la reducerea cuperozei si a rozaceei, la vindecarea eczemelor, dermatitelor si amelioreaza psoriazisul.