Ce este Filorga?

Filorga reprezintă un concept care a luat naștere în Franța și a devenit în scurt timp renumit la nivel mondial, grație performanțelor sale în domeniul medicinei estetice. Ceea ce recomandă acest brand de produse pe bază de acid hialuronic drept prima alegere este utilizarea unor substanțe cu proprietăți extraordinare, menite să să redefinească trăsăturile.

Fillere dermale conțin acidul hialuronic reticulat, lent absorbabil și oferă rezultatele excelente și pe timp îndelungat, fiind superioare celor existente pe piață. Acestea conțin diferite tipuri de concentrații ale acidului hialuronic,asigurând rezultate imediate și de lungă durată.

Gama de produse injectabile Filorga

Cum acționează acidul hialuronic injectabil?
Principiul unei injecții cu acid hialuronic este acela de a reține apa și de a se amesteca cu acidul hialuronic deja existent în mod natural în pielea noastră. Este vorba de un produs biodegradabil care se elimină în mod natural din organism, deci va fi necesară o nouă intervenție dacă dorim să ștergem ridurile sau să ne redefinim trăsăturile. Aspectul reversibil al acestor intervenții constituie un avantaj, fiind mai puțin înfricoșător decât rezultatul de necorectat al unei operații estetice, spre exemplu. În funcție de zonele feței care trebuie tratate cu acid hialuronic, procedura durează între 10 și 30 de minute.

Este o procedură dureroasă?
Pentru mulți dintre pacienți procedura este una destul de suportabilă, însă înainte de ședință se poate aplica o cremă anestezică pentru un grad mai mare de confort.

Când se observă rezultatele?
Efectul acestei proceduri este vizibil imediat, așa că veți fi uimiți să constatați cum ridurile au dispărut sau ați obținut buzele pe care vi le-ați dorit dintotdeauna. Cu toate acestea, rezultatul final va fi vizibil după 10 zile de la injectare, acesta fiind timpul necesar pentru că organismul să asimileze acidul hialuronic.

Cât de mult durează efectul?
Acidul hialuronic este o moleculă care se resoarbe, așadar efectele sale sunt temporare și durează în medie 6-8 luni. Produsele injectabile Filorga conțin acid hialuronic reticulat, cu o structură moleculară superioară celorlalte existente, ceea ce asigură un grad lent de resorbabilitate și rezultate care se prelungesc până la 9-12 luni, fiind produsele cu efectul cel mai îndelungat. Iar de acest lucru s-au convins sutele de pacienți care l-au experimentat!

Acid Hialuronic - Mărire Buze

Buzele pline și senzuale sunt unele dintre cele mai frumoase trăsături ale unei femei. De aceea, injectările cu acid hialuronic devin prima opțiune pentru pacientele care își doresc redefinerea conturului și volumului acestora.

Ce presupune procedura de injectare a buzelor cu acid hialuronic?
Înainte de intervenție, este extrem de importantă consultația cu medicul specialist. La Elos Skin&Laser Center, acordăm o mare atenție discuției de dinainte de procedură, care va stabili dacă pacienta îndeplinește condițiile necesare, precum și cantitatea de produs astfel încât rezultatul final să fie cel așteptat de pacientă.

Odată stabilite aceste aspecte, specialistul poate aplica o creme cu efect anestezic pentru confortul pacientei. În funcție de cantitatea de produs utilizată, procedura durează între 10-30 de minute.

Cum acționează acidul hialuronic injectabil?
Principiul unei injecții cu acid hialuronic este acela de a reține apa și de a se amesteca cu acidul hialuronic deja existent în mod natural în pielea noastră. Este vorba de un produs biodegradabil care se elimină în mod natural din organism, deci va fi necesară o nouă intervenție dacă dorim să conferim din nou volum buzelor după o anumită perioadă de timp.

Ce se întâmplă după procedură?
Imediat după injectarea cu acid hialuronic, pot apărea echimoze și edeme, care se vor calma după 24-72 de ore. Rezultatul final va fi vizibil după 10 zile de la intervenție, atunci când pacienta va reveni pentru un control, în cadrul căruia se va stabili dacă mai este necesar un retuș.

Cât de mult va dura efectul?
Acidul hialuronic este o moleculă care se resoarbe, așadar efectele sale sunt temporare și durează în medie 6-8 luni, în funcție de tipul de acid hialuronic utilizat. Brandul francez Filorga este unul dintre liderii mondiali în ceea ce privește produsele injectabile pe baza de acid hialuronic. Acid hialuronic utilizat este reticulat, cu o structură moleculară superioară celorlalte existente, ceea ce asigură un grad lent de resorbabilitate și rezultate care se prelungesc până la 9-12 luni.

Cazuri în care procedura este contraindicată:

  • persoane alergice la una dintre componentele utilizate
  • sarcina și perioada de alăptare
  • persoane aflate sub tratament cu medicamente anti-inflamatorii, anticoagulante sau antiagregante
  • prezența unor infecții la nivelul buzelor, gurii

Redefineste-ti trasaturile!

Mezoterapia faciala este un tratament medical neinvaziv ce implica injectari multiple in mezoderm cu substante farmaceutice, vitamine si alte ingrediente, fiind cunoscut si sub numele de “cocktailul frumusetii”. Ajuta in mod natural la refacerea tonusului pielii, la estomparea ridurilor si in anumite cazuri la corectarea unor semne si cicatrici. Filorga reprezinta un concept care a luat nastere in Franta si a devenit in scurt timp renumit la nivel mondial, gratie performantelor sale in domeniul medicinei estetice. Ceea ce recomanda acest brand de produse pe baza de acid hialuronic drept prima alegere este utilizarea unor substante cu proprietati extraordinare, menite sa redefineasca trasaturile. Fillere dermale contin acidul hialuronic reticulat, lent absorbabil si ofera rezultatele excelente si pe timp indelungat, fiind superioare celor existente pe piata. Acestea contin diferite tipuri de concentratii ale acidului hialuronic, asigurand rezultate imediate si de lunga durata.

Filorga, Sofa Clinic Maison de Beaute, criolipoliza constanta, clinica infrumusetare constanta, epilare definitiva constanta, clinica slabire constanta, acid hialuronic constanta, tratamente cosmetice constanta

Mezoterapia

Procedura consta in microinjectari cu acid hialuronic nereticulat, reprezentand o inovatie pentru domeniul estetic, si asta pentru ca foloseste un produs unic pe piata, care contine un complex de 53 de ingrediente (acid hialuronic, vitamine, minerale si antioxidanti). Rolul tratamentului este de a reface nivelul de hidratare al pielii si de a stimula productia de colagen.

Acest proces conduce la imbunatatirea volumului tegumentului, impiedicand imbatranirea cutanata. Zonele care pot fi tratate sunt fata, gatul, decolteul si mainile. Dupa un protocol de tratament timp de 3 saptamani, aceasta procedura asigura rezultate vizibile: dupa o saptamana, pielea este mai luminoasa; dupa 2 saptamani, este mai supla si elastica, dupa 3 saptamani, zonele tratate sunt vizibil transformate!

Filorga, Sofa Clinic Maison de Beaute, criolipoliza constanta, clinica infrumusetare constanta, epilare definitiva constanta, clinica slabire constanta, acid hialuronic constanta, tratamente cosmetice constanta
FilorgaMesoRoller, Filorga, Sofa Clinic Maison de Beaute, criolipoliza constanta, clinica infrumusetare constanta, epilare definitiva constanta, clinica slabire constanta, acid hialuronic constanta, tratamente cosmetice constanta

Mezoterapia Dermaroller

Dermaroller reprezinta un dispozitiv rotativ dotat cu sute de ace, actionat manual, care stimuleaza refacerea tesuturilor, pentru o piele vizibil intinerita si neteda. Inainte de folosirea acestui dispozitiv special, pe gat si decolteu se aplica o solutie compusa din acid hialuronic si bogata in vitamine, enzime si antioxidanti. Aceasta solutie ajunge in piele cu ajutorul sutelor de ace care penetreaza usor pielea si o introduce in zona tratata.

Pielea va reactiona in urma „traumei” provocate de actiunea acelor si va fi stimulata productia de colagen si elastina. Dupa tratament, pielea nu va arata nicidecum ca si cum ar fi fost „agresata” de sute de ace, ba din contra, va deveni vizibil mai luminoasa si neteda, fara a prezenta urme de roseata sau iritatie.

Zonele care pot fi tratate sunt fata, gatul, decolteul si mainile. Dupa un protocol de tratament timp de 3 saptamani, aceasta procedura asigura rezultate vizibile: dupa o saptamana, pielea este mai luminoasa; dupa 2 saptamani, este mai supla si elastica, dupa 3 saptamani, zonele tratate sunt vizibil transformate!

Procedura va fi o experienta placuta, datorita standardelor inalte ale  Clinicii Sofa Maison de Beaute Constanta, cat si a personalului calificat in domeniu. Tratamentul mezoterapiei estompeaza ridurile fine, hidrateaza tenul si il ajuta sa produca elastina si colagen, doua substante responsabile de aspectul ferm si proaspat al acestuia.

FilorgaMesoRoller, Filorga, Sofa Clinic Maison de Beaute, criolipoliza constanta, clinica infrumusetare constanta, epilare definitiva constanta, clinica slabire constanta, acid hialuronic constanta, tratamente cosmetice constanta

Mezoterapia are rol nutritiv, antioxidant, stimuleaza microcirculatia si metabolismul celular local, efectul final fiind cel de rejuvenare (reintinerire).

Tratamentul mezoterapie este o metoda noua de tratament folosita in medicina estetica neinvaziva, ce consta in introducerea in tegument a unui cocktail terapeutic format din vitamine, antioxidanti, aminoacizi si acid hialuronic.

Mezoterapia are rezultate excepționale în câteva dintre cele mai supărătoare afecțiuni cu impact dermatologic și estetic deopotrivă: în alopecie (căderea sau pierderea totală a părului), în celulită și acumularea localizată de grăsime, în inestetismele faciale de orice tip (îmbătrânire cutanată, riduri de vârstă sau de expresie, uscăciunea tenului etc.)

Acidul hialuronic este cel care stimuleaza productia de colagen si elastina, facand pielea sa para mai intinsa si mai tanara.

Un efect impresionant al tratamentului mezoterapie este acela de “skin-tightening” (retractie a pielii) in zonele faciale ce prezinta laxitate (piele cazuta). Astfel, pielea de la nivelul gatului, obrajilor, sau din zona ochiilor devine mai ferma, sub actiunea de stimulare a colagenului si elastinei realizata de substantele injectate.

Te invitam in cadrul clinicii noastre, pentru a beneficia de ultimele tehnologii in materie de frumusete si sanatate. Solicita o programare!

FilorgaMesoRoller, Filorga, Sofa Clinic Maison de Beaute, criolipoliza constanta, clinica infrumusetare constanta, epilare definitiva constanta, clinica slabire constanta, acid hialuronic constanta, tratamente cosmetice constanta

Programeaza un Tratament Filorga Injectabil

Numele (obligatoriu)

Mobil (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj