SURPRIZELE LUNII MARTIE!

La orice tratament facial primești un cadou din partea noastră!

MINIM UN TRATAMENT FACIAL ACHIZIȚIONAT

Luna martie este despre femei! Vino la Sofa Clinic și bucură-te de ofertele pe care ți le-am pregătit! La orice tratament facial achiziționat, noi îți oferim din partea noastră un alt tratament la alegere: drenaj, led therapy sau Venus facial. Alegerea îți aparține!

➡ Oferta este valabilă începând cu data de 8 martie și până pe 31 martie. Tot ce trebuie să faci este să te programezi la un tratament facial, iar noi ne ocupăm de tot!

Bucură-te de clipe de răsfăț sau dăruiește-le celor dragi!

Profesioniști

Tratamente de top ✨

Aparatură de ultimă generație ✅

Garantăm cele mai bune rezultate! ✅

surprizele lunii martie

La 6 ședințe de Intraceuticals achiziționate, noi îți facem cadou un tratament Hydrafacial!

O ședință Hydrafacial CADOU

În luna martie răsfățăm fiecare femeie! Vino la Sofa Clinic și bucură-te de ofertele pe care ți le-am pregătit! La 6 ședințe de Intraceuticals achiziționate, noi îți oferim din partea noastră un tratament Hydrafacial. Oferta este valabilă începând cu data de 8 martie și până pe 31 martie. Tot ce trebuie să faci este să te programezi la un tratament facial, iar noi ne ocupăm de tot!

➡ Intraceuticals este un tratament facial non-invaziv cu oxigen hiperbaric folosit de către cele mai exclusiviste clinici și saloane de frumusețe din lume. Este supranumit tratamentul Madonnei și oferă rezultate vizibile chiar de la primele ședințe. Tratează ridurile profunde, diminuează aspectul pielii îmbătrânite și reduce acneea și pete pigmentare.

Bucură-te de clipe de răsfăț sau dăruiește-le celor dragi!

Profesioniști

Tratamente de top ✨

Aparatură de ultimă generație ✅

Garantăm cele mai bune rezultate! ✅

surprizele lunii martie

REZERVĂ TRATAMENTUL DORIT!

Profită de Oferte Speciale pe care le-am pregătit pentru această lună! Completează formularul alăturat cu datele tale de contact și procedura vizată. Te vom suna în cel mai scurt timp pentru a confirma valabilitatea programării!

Sau ne poți apela la numerele de telefon: 0724 03 44 33 / 0722 23 76 32