Rejuvenare facială prin radiofrecvență medicală Venus Legacy

Radiofrecvența facială Venus Legacy™ face minuni în rejuvenarea facială, ștergând ani de zile de pe fața pacientului.

Venus Legacy™ este unul din cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală, cu rezultate dovedite clinic în ștergerea liniilor fine și îmbunătățirea fermității și elasticității pielii. Tratamentul de rejuvenare facială non-invaziv îți ajută pielea să reîntinerească, să se tonifieze după doar câteva ședințe. Vei obține rezultate excelente rapid și eficient, fără durere, fără intervenții chirurgicale și fără să-ți întrerupi activitățile tale obișnuite.

Studiile clinice au demonstrat faptul ca procedura de rejuvenare facială poate să reducă numărul de linii fine ale pielii cu 90% și că tonifiază pielea de pe față și corp, redându-i elasticitatea cu până la 80%. Radiofrecvența facială stimulează în profunzime țesuturile moi de sub piele, ceea ce facilitează vindecarea prin producerea de colagen ca și reacție naturală la undele de radiofrecvență.

Dezvoltat de Venus Concept, acest tratament facial non-chirurgical și non-invaziv este conceput pentru a contura, a tonifia și a îmbunătăți aspectul pielii, cu rezultate imediate și de lungă durată. Radiofrecvența facială are efect nu numai asupra ridurilor și liniilor fine, ci tonifiază și pielea lăsată. Astfel se obține un aspect mai tânăr și mai proaspăt, un efect de lifting fără intervenție chirurgicală. Dispozitivul este aprobat de Health Canada și de FDA (Food and Drug Administration).

Tratamentul revoluționar Venus Legacy™ stimulează producția de colagen la nivelul feței, te poate ajuta să scapi de pungile de sub ochi, reduce liniile fine din jurul nasului și ale gurii, tonifiază pielea lăsată de sub pomeți pentru un contur mai ferm al feței, reduce grăsimea, eliminând bărbia dublă și tonifiază pielea lăsată din zona gâtului.

Caracteristici:

  • Alimentat cu Radiofrecvență Multipolară și Câmpuri Electromagnetice Pulsate
  • Tehnologie VariPulse™ cu aspirare reglabilă a impulsurilor
  • Feedback Termal în Timp Real. Monitorizare permenentă a temperaturii pielii
  • Sigur pentru toate tipurile de piele
  • Tratamente confortabile fără timp de recuperare

TEHNOLOGIA

Venus Legacy™ are patru aplicatoare: OctiPolar™ și Body 4D pentru zone mai mari, și DiamondPolar™ și Face 4D pentru zone mai mici. Toate cele patru aplicatoare sunt alimentate de tehnologia patentată (MP) 2 cu combinația sinergică dintre câmpurile de radiofrecvență multi-polară (RF) și câmpurile electromagnetice pulsate (PEMF). Aplicatoarele OctiPolar™ și DiamondPolar™ sunt cele mai potrivite pentru refermizarea pielii și reducerea ridurilor. Aplicatoarele 4D Body si 4D Face sunt echipate cu o nouă tehnologie VariPulse™, ceea ce le face extrem de eficiente pentru conturul corporal și reducerea celulitei.