Dupa o dieta drastica si multe ore intense de sport, ati ajuns la un punct terminus in care niciuna dintre metodele de slabire nu mai dau randament… Colaceii de pe abdomen si rotunjimile coapselor par pur si simplu de neclintit?

Daca ti-am spune ca exista un tratament care te scapa de 5 cm dupa doar 3 saptamani, pana la 2 luni? Criolipoliza, realizata la Clinica Sofa Maison de Beaute, cu aparatul CoolTech, singurul care reuseste sa inghete stratul de grasime la o temperatura de -8 grade, iti va asigura rezultate excelente si rapide. Practic, “colaceii” si “aripioarele” vor deveni istorie!

PROFITA DE OFERTA SPECIALA LA CRIOLIPOLIZA A LUNII DECEMBRIE

Criolipoliza 4

De ce sa ai incredere in Procedura de Criolipoliza?

– Pentru ca este realizata cu aparatul CoolTech, singurul care raceste adipocitul pana la -8 grade, in mai putin de 1 minut, astfel incat durerea resimtita pe durata tratamentului este redusa la minimum!
– Aplicatorii cu care este prevazut aparatul functioneaza pe baza de vacuum, atragand tesutul adipos si supunandu-l procedeului de crioterapie!
– Stratul de grasime este redus cu 30% dupa numai prima sedinta, asta insemnand intre 4 si 8 centimetri!
– O data distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor si transformate in aminoacizi, peptide si proteine! Cel mai important, celulele nu mai au posibilitatea de regenerare, astfel incat organismul nu va mai depozita grasimi in zona tratata!
– Sunt necesare maximum 3 tratamente pe aceeasi zona, realizate la interval de 6 saptamani, pentru a scapa pentru totdeauna de grasimea nedorita!

Este un tratament practicat international si recomandat de multe vedere, printre care se numara si frumoasa Scarlett Johansson!

Cooltech

Share