Venus Legacy reprezintă o soluție ideală și non-chirurgicală de tratarea celulitei și reconturarea zonelor corpului cu probleme de laxitate și depozite de grăsime. Într-un domeniu în care în mod constant apar noi echipamente cu titlul de ”cele mai eficiente”, Venus Legacy dispune de tehnologii de ultimă generație, care asigură rezultate excelente.

Remodelare Corporala Venus Legacy, Velasmooth, Sofa Clinic Maison de Beaute, criolipoliza constanta, clinica infrumusetare constanta, epilare definitiva constanta, clinica slabire constanta, acid hialuronic constanta, tratamente cosmetice constanta

Remodelare Corporala Venus Legacy, Velasmooth, Sofa Clinic Maison de Beaute, criolipoliza constanta, clinica infrumusetare constanta, epilare definitiva constanta, clinica slabire constanta, acid hialuronic constanta, tratamente cosmetice constanta

Cum funcționează?

Combinația dintre radiofrecvență multipolarăcâmp electromagnetic și vacuum pulsat asigură cele mai bune rezultate împotriva celulitei și lipsei de tonus a pielii.

Radiofrecvența determină o încălzire în straturile profunde ale dermului și acționează asupra fibrelor de colagen și elastină, determinând un efect de întindere al pielii.

Câmpul electromagnetic creează o matrice de căldură în interiorul pielii cu proprietăți regenerative, în timp ce vacuumul pulsat asigură o penetrare în profunzime a energiei, accelerând drenajul limfatic și circulația sanguină.

Rezultatul imediat este îmbunătăţirea metabolismului energiei stocate în piele, accelerarea drenajului limfatic şi micşorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase, având ca efect reducerea stratului de grăsime.

Zonele care se pot trata sunt: abdomen, fese, coapse, gambe, genunchi, spate, brațe sau gușă.

Venus Legacy este soluția ideală pentru combaterea celulitei, îmbunătățirea circulației sângelui și a limfei, conturarea și tonifierea zonelor afectate de celulită, precum șoldurile, abdomenul, linia brațelor sau a gâtului. Forma aparatului și designul suprafeței care intră în contact cu pielea permit terapeutului să acționeze precis și selectiv, pe zonele cu probleme.

Un protocol de 6-10 ședințe, în funcție de gradul de celulită și aspectul pielii, va conduce la rezultate extraordinare!

Rezultatele unui studiu recent arată de ce 6 sedinte Venus Legacy reprezintă soluția ideală în remodelare corporală:
7.3 cm – reducere circumferențială
2.5 cm – reducere pe fiecare coapsă
2.3 cm – reducere în zona fesieră

 

Cum acționează Venus Legacy:

  • Reduce circumferința zonelor tratate
  • Conturează și tonifiază corpul
  • Diminuează gradat celulita în zonele tratate
  • Reunește puterea a patru tehnologii pentru rezultate vizibile imediat
  • Acționeaza eficient și fără riscuri
  • Îmbunătățește textura pielii încă de la primele ședințe
  • Îmbunătățește circulația sangvină
  • Tratează laxitatea pielii
  • Diminuează vergeturile

 

La ce să vă așteptați de la tratamentul Venus Legacy?

Tratamentul realizat cu aparatul Venus Legacy este non-invaziv și nedureros. Pacienții care l-au încercat l-au comparat cu un masaj spa cu pietre fierbinți. În funcție de zonele de tratament, procedura durează între 15 și 90 de minute. După doar prima ședință, veți observa o îmbunătățire a structurii pielii, iar rezultatele încep să se contureze pe măsura avansării ședințelor.

 

Cui i se adresează acest tratament?

Tratamentul Venus Legacy este potrivit pentru oricine dorește reducerea celulitei în mod eficient și fără durere și tonifierea intensă a zonelor cu piele flască. Venus Legacy rezolvă probleme complexe ale corpului, pentru care sportul sau dieta nu reușesc să ofere o soluție. Deasemenea, procedura devine o alegere foarte bună pentru mămicile care au încheiat perioada de alăptare și doresc să revină la silueta dinainte de sarcină.

 

Este tratamentul Venus Legacy potrivit pentru tine?

În cazul în care ești în căutarea unei proceduri noninvazive, fără durere de remodelare corporală și reducerea celulitei, sau îți dorești să îmbunătățești aspectul pielii din zone precum gușă, brațe, abdomen, fese sau brațe și, deasemenea, ești nemulțumită de rezultatele obținute prin sport și dietă, atunci Venus Legacy este răspunsul!

Share